AtalayYardımcı Ekipmanlar
Atalay Elektrikli 3 Rezistanslı Salamander Izgara ASM-3E
- Kod
- ASM-3E
- Özellik
- Üstten ısıtmalıdır
Empero JP.CHF.05 yuvarlak kapaklı chafing dish çorbalık: 520x485x470 mm, büfede sıcak ve hijyenik çorba sunumu. Oteller için teklif Diktaş Ankara’da.
Fiyat ve stok bilgisi için bize ulaşın
Proje ve toplu alımlarda size özel teklif hazırlıyoruz. Kurulum ve servis dahil.
Teklif FormuEmpero · JP.CHF.05
Açık büfede çorbayı sıcak, hijyenik ve şık bir şekilde sunmak isteyen otel, restoran, yurt, hastane ve catering işletmeleri için Empero Chafing Dish Yuvarlak Kapak Çorbalık JP.CHF.05, çorba servisini kendine ait bir istasyona dönüştürür. Yuvarlak kapaklı formu, kepçeyle servis için ideal bir yapı sunar.
520x485x470 mm ebatlarıyla büfe hattında dengeli bir yer kaplar. Kapaklı yapısı çorbanın sıcaklığını ve buharını korur, misafir servis aldıktan sonra kapak kapatılarak hijyen sağlanır. Kahvaltı büfelerinde çorba, öğle ve akşam servislerinde ana çorba ya da sos sunumunda kullanılabilir.
Büfe düzeninizi tamamlamak için diğer chafing dish modelleriyle birlikte Empero çorbalık fiyatlarını Diktaş Endüstriyel Mutfak’tan teklif isteyerek öğrenebilirsiniz; toplu alımlarda hemen teklif alın.
İlgili sayfalar: Yardımcı Ekipmanlar · Empero ürünleri.
Teknik bilgiler — ebatlar: 520x485x470 mm. Yerleşim planı yapılırken ürünün dış ölçülerine ek olarak bağlantı ve servis boşlukları da hesaba katılmalıdır.
Bu ekipmanlar menüye yeni ürün eklemenin en hızlı yoludur; az yer kaplar ve çoğu modelin kurulumu yalnızca priz veya gaz bağlantısı gerektirir.
Ürün grubunun bütün modellerini ve seçim rehberini Yardımcı Ekipmanlar sayfasında bulabilirsiniz.
Empero Chafıng Dısh Yuvarlak Kapak Çorbalık JP.CHF.05 fiyatı adet, teslimat ve proje kapsamına göre belirlenir. Ürünü sipariş listenize ekleyip gönderebilir ya da 0312 385 98 72 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz; ürünü yerinde görmek için Ankara Ostim’deki mağazamıza bekleriz.
Aynı markanın diğer ürünleri için Empero ürünleri sayfasına, benzer ürün grupları için döner ocağı ve içecek hazırlama makineleri sayfalarına, grubun tamamı için kafeterya ekipmanları kategorisine bakabilirsiniz.
Bu ürünle ilgili detaylı teknik bilgi için bizimle iletişime geçin.
| Kod | Ürün Adı | Ebatlar mm |
|---|---|---|
| JP.CHF.05 | Yuvarlak Kapak Çorbalık | 520x485x470 |
Empero Chafıng Dısh Yuvarlak Kapak Çorbalık JP.CHF.05 (JP.CHF.05) fiyatı; adet, teslimat ve proje kapsamına göre değişir. Güncel fiyat için ürünü sipariş listenize ekleyip teklif isteyebilir ya da 0312 385 98 72 numaralı telefondan Diktaş satış ekibini arayabilirsiniz.
Ürünün ölçü / kapasite bilgisi: 520×485×470 mm. Ayrıntılı ölçüler sayfadaki teknik özellikler tablosunda yer alıyor.
Empero marka yardımcı ekipmanlar ürünlerini, 1961’den beri Ankara Ostim’de hizmet veren Diktaş Endüstriyel Mutfak’tan temin edebilirsiniz. Adres: Ostim OSB 100.Yıl Bulvarı 1232.Cadde No:55 Yenimahalle / Ankara.
Benzer Ürünler
AtalayYardımcı Ekipmanlar
AtalayYardımcı Ekipmanlar
AtalayYardımcı Ekipmanlar
AtalayYardımcı Ekipmanlar