Endüstriyel Buzdolapları, Derin Dondurucular ve Buz Makineleri ile Gıdalarınızın Tazeliği Bozulmadan Uzun Süre Saklayın..

Tazelik, hijyen ve tat bir gıda mamulünün kaybetmemesi gereken üç temel detayı oluşturur. Gıdanın doğru şartlarda saklanması, işletme maliyetlerinin düşürülmesinde önemli bir rolü bulunuyor. Endüstriyel soğutma ekipmanları bu ihtiyaçlara çözüm olarak üretilmektedirler. Saklanacak veya teşhir edilecek gıdanız ne olursa olsun, her duruma özel üretilen endüstriyel buzdolapları gıda tazeliğini, hijyenini sağlayarak uzun ömürlü saklanma koşullu sunar.

Endüstriyel buzdolapları ve teşhir dolapları, gıdaları tazeliklerini etkileyecek sıcak, soğuk iklimlendirmeyi ayarlar ve mikro organizmaların barınmasını engelleyen iç kaplaması özelliği sayesinde gıda hijyenini sağlar. Paslanmaz çelik malzemeler ile imal edilen buzdolapları dayanıklı ve uzun ömürlülerdir. Tek kapılı, çift kapılı, Tezgah tipi, Tezgah altı, çekmeceli buzdolapları gibi bir çok model opsiyonu sunar. Tüm buzdolapları modellerini en uygun fiyatları ile sizler sunuyoruz.

Dondurularak saklama ihtiyacı için endüstriyel derin dondurucu dolaplar ile gıdalarınızı yüksek hacim kapasitesinde saklama gücüne kavuşun. Mutfak hacmi büyük işletmeler için derin dondurucu odalar, geniş kapasiteli iç alan opsiyonu sunar. ihtiyaca göre proje bazlı tasarlanan soğutucu paneller ile dilediğiniz büyüklükte soğuk oda veya derin dondurucu oda çözümlerini işletmenize kurabiliriz.

Buz makineleri kapasiteleri ekseninde, sürekli buz üretebilen makinelerdir. Servis ve saklama için gerekli buz tedariğinizi endüstriyel buz makineleri ile sorunsuz çözebilirsiniz. Büyük kapasiteli buz makinelerine entegra edilebilen buz konteynerları sayesinde dilediğiniz miktarda buz stoğu yapabilirsiniz. En kaliteli buz makinesi markalarından olan Simag, Kastel, Brema markalarını ait tüm modellerini kargo ile kapınıza ulaştırıyoruz.

Soğutma ekipmanları ve buz makinelerini, bir çok marka ve model seçeneklerini işletmeniz için sunuyoruz.  Ucuz fiyatlarla alışverişinizi gönül rahatlığı ile gerçekleştiriniz.