Endüstriyel Fırın Kullanarak İş Yerinizin Menüsünü Zenginleştirin


Endüstriyel fırınların sahip olduğu multi fonksiyonel yapıları birçok yemek ve hamur işi pişirmenize katkı sağlar. Restoran mutfağında az alan kaplayarak çok işi üreten endüstriyel fırınlar, lezzetli sunumların pişirilmesinde en büyük yardımcınız olacaktır. Doğru endüstriyel fırına karar vermek oldukça zor bir süreçtir. Endüstriyel fırın tercihi yapılırken kapasitesi, fonksiyonları ve tabii ki fiyatı temel karar kriterlerini oluşturacağı gibi menünüzde neler pişirileceğini de önceden belirlemeniz, karar vermenize yardımcı olacaktır. Endüstriyel fırın çeşitleri pişirilecek menüye göre değişim gösterebilmekte olduğundan başlıca endüstriyel fırın çeşitleri şu şekildedir;

Kombi fırınlar akıllı fırınlar grubunun en yetenekli fırınlarıdır. Kombi fırınlar sahip olduğu kapalı devre buharlı pişirme özelliği ile yemeklerinizi sıvı ve aroma kaybettirmeden hızlıca pişirir. Rational fırınlar kombi özelliklere sahip akıllı fırınlardır. Dijital dokunmatik yönetim ekranı sayesinde her menüyü ona teslim edin.

Konveksiyonlu fırınlar diğer akıllı fırın grubunu oluştururlar. Konveksiyonlu fırın püskürtme buhar teknolojisi ile pişirmeyi sağlar. Empero, Unox, Öztiryakiler ve Himaksan marka konveksiyonlu fırınlar, ideal ebatları sayesinde az alanda çok iş başarırlar.

Pizza restoranlarının en temel mutfak ekipmanını pizza fırınları oluşturduğundan, doğru pizza fırını tercihi işletmenin sonraki dönemlerinde maliyetlerini ve kapasitesini doğrudan etkileyecektir. Öztiryakiler ve Empero marka pizza fırınları elektrikli, gazlı seçenekleri ve yüksek kapasiteleri ile işletmelerin en çok tercih ettiği pizza fırınları olmaktadırlar.

Patisseria grubu yani pastane ve fırın işletmeleri için hamur pişirme fırınları, pasta, börek pişiren fırınlar tüm hamurlu mamulleri pişirme kapasitesine sahiplerdir. Mayalama dolapları ile hazırlanan hamurları pişirmeye hızlıca hazırlayabilirsiniz. 

Endüstriyel fırın olarak bilinen konveksiyonlu fırınlar işletmeler için en ideal çözümü sunarlar. İş yerleri için büyük iç hacimli konveksiyonlu fırın kullanılmalıdır.

Endüstriyel fırınlarda tüm marka ve modeller için en uygun fiyatları sağlamaktayız. Her an desteğe hazır müşteri destek ekibimizden tüm fırınlar hakkında bilgi alabilirsiniz.