ŞENOCAK BUZDOLABI

Yiyecek veya diğer ürünlerin depolanması veya sergilenmesi gereken her işletme için doğru ticari soğutma ekipmanını seçmek çok önemlidir. Doğru soğutma sistemi ürünlerinizi koruyacak ve siz ve müşterileriniz için güvende tutacaktır. Şenocak buzdolapları Türkiye'de yaygın kullanım ağı ve teknik servis imkanı ile müşterilerine hizmet vermektedir.


Endüstriyel Soğutma Çözümleri uzmanlarımız, işletmeniz için ticari bir sistem satın alırken göz önünde bulundurmanız gerekenleri sizlere söylerken Şenocak Buzdolabını değerli müşterilerimize önermekteyiz.

Şenocak Buzdolaplarını tercih etmemizin sebeplerini şu şekilde sıralayabiliriz.

Enerji verimliliği

Ticari soğutma sistemleri yüksek işletme maliyetlerine sahiptir çünkü içeriklerini doğru sıcaklıkta tutmak için çok fazla enerji kullanırlar. Bu nedenle, harcadığınız paranın maksimum değerini almasını sağlamak için, enerjiyi mümkün olduğu kadar verimli kullanan bir soğutma sistemi seçmeniz çok önemlidir. Şenocak Buzdolapları Enerjiyi harcama konusundan oldukça cimri olup müşterilerine vermiş olduğu verimlilik konusunda bi o kadar da bonkördür.

Boyut

Sistemin boyutu da verimliliğini etkileyecektir; çünkü hiçbir zaman tam kapasitesine kadar doldurulmayan büyük boyutlu bir buzdolabı, ihtiyaç duyduğundan daha fazla enerji tüketecektir. Depolama kapasitesine kadar doldurulmuş daha küçük boyutlu bir buzdolabı satın alınarak bu enerji ve para israfının önüne geçilebilir. Sisteminizi seçmeden önce haftalık ve aylık olarak içine ne kadar koymanız gerekeceğini değerlendirmelisiniz. Şenocak Buzdolapları ister küçük işletmelerde isterseniz büyük cafe,restorant veya otel mutfaklarında kullanılabilen bir buzdolabı türüdür.

İşlevsellik

Buzdolabınızın işlevselliği ne tür bir sistem satın almanız gerektiğini belirleyecektir. Emin değilseniz rakiplerinizin ve diğer benzer işletmelerin ne kullandığına bakarak başlayın ve oradan devam edin. İşletmeniz gıdanın mağaza önü ortamında sergilenmesini gerektiriyorsa, ekipmanın kullanımının kolay olması ve tasarımın gıdayı erişilebilir ve basit hale getirmesi gerekecektir. Soğutma sistemi yalnızca depolama amacıyla kullanılıyorsa müşteriye yönelik bir tasarım gerekli veya uygun değildir. 

Teknik Servis ve Bakım

Bir soğutma sisteminin ilk satın alınması maliyetlidir, ancak ekipmanın uzun bir süre boyunca günlük olarak kullanılmasıyla ilişkili ömür boyu bakım maliyetlerini de unutmayın. Sistem ne kadar kaliteli olursa, bakım için ödeme yapmanız gerekme olasılığı da o kadar az olur. Ekipmanın en iyi şekilde çalışmasını sağlamak ve olası sorunları erken tespit etmek için yıllık ticari soğutma servisini düşünmelisiniz. Bu, uzun vadede daha fazla tasarruf etmenizi sağlayacaktır. Şenocak Buzdolabı satın aldığınız zaman, ürününüz için Teknik servis ve bakım konusunda tüm Türkiye'de yaygın servis ağı olduğunu görürsünüz. 

Sıcaklık

Farklı sistemler, ürünleri farklı sıcaklıklarda saklamanıza olanak tanır. Neyi depolayacağınızı ve bunların hangi sıcaklıkta olması gerektiğini tam olarak biliyorsanız, sizin için en iyi sistem türünün hangisi olduğu konusunda bilgilendirilirsiniz. Örneğin sadece ürünü serin tutmak istiyorsanız, dondurma özelliğine sahip bir buzdolabına gerek yoktur. 

Güvenilir markalar

Satın aldığınız sistem işletmenizin uzun yıllar boyunca güveneceği bir yatırımdır, dolayısıyla ticari buzdolabının güvenilirliğinden emin olmanız çok önemlidir. Saygın bir marka seçerek güvenebileceğiniz daha kaliteli bir sistem satın almış olursunuz. Bu nedenle, pazarı iyice araştırmanız ve satın almadan önce incelemeleri kontrol etmeniz çok önemlidir. Sektördeki insanları tanıyorsanız, onlara hangi endüstriyel soğutma sistemini kullandıklarını ve tavsiye edip etmeyeceklerini de sorabilirsiniz.

Şenocak Buzdolabı satın almaya karar verdiyseniz, Şenocak markasının diğer buzdolabı çeşitleri olan dikey şişe soğutuculu buzdolabı, şarap soğutucu buzdolabı, şenocak çift kapılı buzdolabı ve şenocak dondurma reyonlu buzdolabı çeşitlerine de bakabilirsiniz.

Şenocak Buzdolapları ve diğer ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi ve fiyat teklifi almak için bizimle 0312 385 98 72 nolu telefondan iletişime geçebilirsiniz.