MATEKA, günümüzde endüstriyel mutfaklarda kullanılan yirminin üzerinde farklı gıda işleme makinesi üretmektedir. Üretim süreçlerinin tümünü kendi bünyesinde yürütmekte olup; yeni tasarım, ürün geliştirme, talaşlı imalat, boya, montaj ve finiş aşamalarını gerçekleştirmektedir. Üretimi dünya standartlarına taşımak için yurtdışı pazarlarına yönelen MATEKA ürünlerini mağazamızda bulabilirsiniz.

 

Misyonumuz gıdaları işlemede kullanılan et doğrama, çekme, kesme, ayırma, karıştırma, doldurma makineleri, sebze doğrama, kesme, rendeleme, öğütme, soyma makineleri, hamur yoğurma, çırpma, karıştırma şekillendirme makineleri tasarlama, imalat ve gelişim süreçlerini gerçekleştirmek, süreçleri etkin ve verimli şekilde kullanarak müşteri ihtiyaçlarına en uygun değerleri üretmektir.

 

Kalite, müşteri isteklerine tam uygunluğu sağlayacak düzeyde performans ve hizmet üstünlüğü olarak anlaşılmakta olup, müşteri tatmini esas olarak alınmaktadır. Kalite politikasında: Kaliteyi temel hedef olarak benimsemek ve uygulamak; müşterilerin isteklerini göz önünde bulundurarak memnun kalmasını sağlamak, gerekli hizmeti vermek ve tüm çalışanların katılımıyla kaliteyi sürekli iyileştirmek ve devamlılığını sağlamak, ana hedeftir.