TEM’in tasarım, üretim ve hizmet anlayışının bütününü kapsayan kalite yaklaşımı; 2000 yılında TS EN45501 Kalite Standardı Belgesi, 2004 yılında ISO 9001:2000 Kalite Güvence Belgesi, 2005 Kasım ayında ürünlerine AB Tip Onay Belgesi alması ile uluslararası platformda belgelendirilmiştir. 2006 yılından itibaren CE’li ve Yeşil M’li ürün imalatına başlamıştır. TEM, 2012 yılında ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi’ni kurarak kalite belgelerine eklemiştir. Kalite politikalarından biri olan “Bütün faaliyetlerimizde müşteri memnuniyetini esas almak” anlayışıyla hareket eden, müşteri beklentilerinin önemine inanan TEM, sahip olduğu pazar payı hâkimiyetinin gerektirdiği sorumluluk bilincini esas almaktadır. Ulusal ve uluslararası kalite ve ürün standartlarına yönelik çalışmalarına İş Sağlığı ve Güvenliği faaliyetlerini de ekleyerek devam etmektedir.


TEM; 220g’dan 50 tona kadar farklı kapasitelerde, müşteri isteklerine bağlı olarak değişen özel ebat ve özelliklerde ürün çeşitliliği sunmaktadır. Standart tartım, fiyat hesaplayan, sayıcı, fiş ve etiket basan ürünler ile sektörlere özel çözümleri müşteri isteklerine göre kendi Ar-Ge bölümü ile geliştirebilmektedir. Böylece teknolojik gelişmeleri takip ederek, farklı yazıcı modelleri ve bilgi işlem cihazları ile haberleşebilecek şekilde gereken birçok farklı bağlaşım seçeneğini ürünlerine entegre edebilmektedir.


Barkodlu terazi modelleri, hassas tartım terazileri, yeni tip baskül modelleri, farklı boyutlarda ve kapasitelerde platform seçenekleri, yazıcı modelleri, load cell modelleri gibi birçok yeni ürün de yer almaktadır. Tartı aletleri sektöründe uzmanlaşan TEM terazi ve baskül ürünlerini mağazamızda bulabilirsiniz.