Pişirme için Unox'un gazlı ve elektrikli fırınları

Unox catering ve gastronomi alanında, büyük mutfaklar ve ziyafetler, catering zincirleri, fast food ürünler, unlu mamuller ve taze ve dondurulmuş hamur işleri ile son olarak büyük kapsamlı ve geniş platformlarda yapılacak kurulumlar için profesyonel fırınlar tasarlar ve üretir. Unox fırınları, her pişirme işleminde kusursuz bir kalite seviyesi sağlayacak şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir.


Mükemmel pişirme için UNOX fırınların akıllı teknolojileri

Unox'un araştırması, performansınızı arttırmak ve mutfak projelerinize hayat vermenize yardımcı olmak için tasarlanmış beş akıllı teknolojinin yaratılmasına yol açmıştır: fırına yerleştirilen tepsilerin sayısına bakılmaksızın, pişirilen yiyecek miktarını ölçen ve tüm yükleme koşullarında mükemmel pişirmeyi garanti eden ADAPTIVE.Cooking ™; Nem derecesini ölçen ve istenen nem seviyesine ulaşmak için buhar ekleyerek veya çıkararak hareket eden CLIMALUX™; Optimum ısı dağılımını sağlamak için sıcaklık artışını düzenleyen AUTO.Soft; pişirme işlemine başlamadan önce ön ısıtma işlemini otomatik olarak yürüten ve gerekli pişirme sıcaklığına ulaştırmayı sağlayan SMART.Pre-heating; ve son olarak da fırının kirlilik derecesini tahmin eden ve israfı önlemek için en uygun yıkama modunu öneren SENSE.Klean.













Eşsiz pişirme performansları UNOX FIRINLARI satışlarımız devam ediyor!


UNOX fırın yelpazesi

Unox kombi fırınlar, konveksiyon fırını olarak, kuru hava modunda kuru hava fırını olarak, buhar modunda buhar fırını olarak, ve karışık modda kuru hava ve buhar fırını olarak kullanılabilir. Bu fırınlar; kızartma gibi yemekler için dış kısmı kurutmaya ve içini yumuşak tutmaya ya da sebze, balık ve pilavı buharda pişirmeye ve ayrıca uzun pişirme işlemleri için kuru havayı ve buharı birleştirmeye veya bulaşıkların dehidrasyonunu dengelemenize imkan tanır.


Mutfaklarınız ve işletmeleriniz için profesyonel fırınlar

Profesyonel fırınlar, pizzacıların, restoranların, şarküterilerin ve pastanelerin mutfaklarında yemek hazırlamak için en çok kullanılan ekipmanlardır, bu nedenle profesyonel fırın markanızı dikkatle seçmek önemlidir. Unox, her mutfak şefinin tüm gereksinimlerini karşılayan, kullanım kolaylığı, enerji tasarrufu ve verimliliği bir araya getiren ürünleri sayesinde, profesyonel mutfak fırınları alanında lider bir şirkettir. Bu, iç hava akışlarının hızını ve bölünmesini en üst düzeye çıkarmak amacıyla hep aynı sonucu veren hızlı bir pişirme, en üst kalitede materyal kullanımı ve kendi kendisini temizleyen tüm profesyonel fırınlarda uygulanan Sense.Klean gibi piyasadaki en iyi teknolojilerin uygulanmasını sağlayarak dikkatli bir tasarım ve her detayın incelenmesi sayesinde mümkün olmaktadır.


Unox, çok çeşitli profesyonel, gazlı ve elektrikli fırınlara sahiptir. CHEFTOP MIND.Maps™ PLUS ve PLUS Compact™, CHEFTOP MIND.Maps™ ONE ve ONE Compact ve CHEFLUX™ serisindeki fırınlar, küçük restoranlardan büyük mutfaklara kadar profesyonel yemek hizmeti için tasarlanmıştır.

Bunlara ek olarak, BAKERTOP MIND.Maps™ PLUS veya ONE profesyonel hamur işi fırınları, her zaman aynı sonucu veren pişirme işlemleri sağlamak ve unlu mamullerin ve hamur işlerinin lezzetini geliştirmek üzere tasarlanmıştır. Ayrıca otomatik pişirme işlemlerine izin veren bir arayüz, depolanabilir programlar ve basitleştirilmiş işlevler gibi en yeni teknolojileri içerisinde barındırmaktadır.



Profesyonel fırınlara yönelik fiyat teklifi almak için Bizimle iletişime geçin!