GastroplastDiğer Ekipmanlar
Ayarlı Uçlu Fişek Sosluk
- Kod
- GPSM-250
- Özellik
- Yapısı gereği, sıkıldıktan sonra eski şeklini kolayca alır
Fiyat ve stok bilgisi için bize ulaşın
Proje ve toplu alımlarda size özel teklif hazırlıyoruz. Kurulum ve servis dahil.
Teklif FormuEpinox · MPS-4
Yüksek satış hacmine sahip kuruyemiş dükkânları, toptan bakliyat satıcıları ve market kuru gıda reyonları için Epinox Çelik Şaşula No:4 (MPS-4), 500 gr kapasitesiyle yarım kiloluk satışları tek hamlede hazırlamanızı sağlar.
SS 201 çelikten üretilen şaşula sap hariç 19,5 cm, sap 11,5 cm olmak üzere toplam 31,5 cm uzunluğa; 11,5 cm genişliğe ve 3 cm derinliğe sahiptir. Uzun sap derin çuval ve varillere ulaşmayı kolaylaştırır, geniş ağız ise ürünü dökmeden aktarmanıza yardım eder; böylece yoğun saatlerde müşteri bekleme süresi kısalır. Kimya laboratuvarlarında da kullanılır. Ürün 12/72 paket/koli düzeninde ve 52x38x34 cm koli ebadıyla sunulur.
Daha küçük porsiyonlar için No:3 (250 gr), daha büyük hacim için No:5 (750 gr) tercih edilebilir. Çelik şaşula fiyatları için Diktaş Ankara’dan hızlıca teklif alın.
İlgili sayfalar: Mutfak Gereçleri · Epinox ürünleri.
Üreticinin belirttiği başlıca özellikler: Çelikten üretilir; Kuruyemiş, bakliyat vb. gıdalarda kullanılır; Kimya laboratuvarlarında da kullanılmaktadır; Sap Hariç Uzunluk : 19,5 cm. Özelliklerin tamamı aşağıdaki listede yer alır.
Küçük görünen bu gereçler hazırlık, pişirme ve sunum aşamalarında işi hızlandırır ve porsiyonların standart çıkmasına yardımcı olur.
Ürün grubunun bütün modellerini ve seçim rehberini Mutfak Gereçleri sayfasında bulabilirsiniz.
Fiyatlar adet ve projeye göre değiştiği için Çelik Şaşula NO:4 fiyatı teklif üzerinden verilir. Ürünü sipariş listenize ekleyip gönderebilir ya da 0312 385 98 72 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz; ürünü yerinde görmek için Ankara Ostim’deki mağazamıza bekleriz.
Aynı markanın diğer ürünleri için Epinox ürünleri sayfasına, benzer ürün grupları için profesyonel mutfak bıçakları ve masaüstü servis ürünleri sayfalarına, grubun tamamı için mutfak gereçleri kategorisine bakabilirsiniz.
Çelik Şaşula NO:4 (MPS-4) fiyatı; adet, teslimat ve proje kapsamına göre değişir. Güncel fiyat için ürünü sipariş listenize ekleyip teklif isteyebilir ya da 0312 385 98 72 numaralı telefondan Diktaş satış ekibini arayabilirsiniz.
Epinox marka diğer ekipmanlar ürünlerini, 1961’den beri Ankara Ostim’de hizmet veren Diktaş Endüstriyel Mutfak’tan temin edebilirsiniz. Adres: Ostim OSB 100.Yıl Bulvarı 1232.Cadde No:55 Yenimahalle / Ankara.
Benzer Ürünler
GastroplastDiğer Ekipmanlar
GastroplastDiğer Ekipmanlar
GastroplastDiğer Ekipmanlar
GastroplastDiğer Ekipmanlar