AtalayYardımcı Ekipmanlar
Atalay Elektrikli 3 Rezistanslı Salamander Izgara ASM-3E
- Kod
- ASM-3E
- Özellik
- Üstten ısıtmalıdır
Empero JP.CHF.04 roll top kapaklı chafing dish: 640x490x440 mm, geriye dönen kapak, açık büfe sunumu. Otel ve düğün salonları için teklif Diktaş Ankara’da.
Fiyat ve stok bilgisi için bize ulaşın
Proje ve toplu alımlarda size özel teklif hazırlıyoruz. Kurulum ve servis dahil.
Teklif FormuEmpero · JP.CHF.04
Açık büfede misafirin kapağı tek elle kolayca açıp kapatabilmesini isteyen otel, tatil köyü, restoran ve düğün salonları için Empero Roll Top Kapak Chafing Dish JP.CHF.04, geriye doğru dönen kapak sistemiyle hem pratik hem şık bir sunum sağlar. Roll top kapak, yan yana dizilen ünitelerde yer sorunu yaşatmaz.
640x490x440 mm ebatlarıyla ana yemek, garnitür ve sıcak kahvaltılıkların sunumu için geniş bir hacim sunar. Kapaklı yapı yemeğin sıcaklığını ve nemini korur, servis sonrası kapak kapatılarak hijyen sağlanır. Profesyonel görünümü büfe hattının kalitesini doğrudan misafire yansıtır.
Yuvarlak kapaklı JP.CHF.05 çorbalık ile birlikte eksiksiz bir büfe düzeni oluşturabilirsiniz. Roll top chafing dish fiyatları ve toplu alım için Diktaş Endüstriyel Mutfak’tan teklif alın.
İlgili sayfalar: Yardımcı Ekipmanlar · Empero ürünleri.
Teknik bilgiler — ebatlar: 640x490x440 mm. Yerleşim planı yapılırken ürünün dış ölçülerine ek olarak bağlantı ve servis boşlukları da hesaba katılmalıdır.
Bu ekipmanlar menüye yeni ürün eklemenin en hızlı yoludur; az yer kaplar ve çoğu modelin kurulumu yalnızca priz veya gaz bağlantısı gerektirir.
Ürün grubunun bütün modellerini ve seçim rehberini Yardımcı Ekipmanlar sayfasında bulabilirsiniz.
Fiyatlar adet ve projeye göre değiştiği için Empero Roll Top Kapak Chafing Dish JP.CHF.04 fiyatı teklif üzerinden verilir. Ürünü sipariş listenize ekleyip gönderebilir ya da 0312 385 98 72 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz; ürünü yerinde görmek için Ankara Ostim’deki mağazamıza bekleriz.
Aynı markanın diğer ürünleri için Empero ürünleri sayfasına, benzer ürün grupları için döner ocağı ve içecek hazırlama makineleri sayfalarına, grubun tamamı için kafeterya ekipmanları kategorisine bakabilirsiniz.
Bu ürünle ilgili detaylı teknik bilgi için bizimle iletişime geçin.
| Kod | Ürün Adı | Ebatlar mm |
|---|---|---|
| JP.CHF.04 | Roll Top Kapak Chafing Dish | 640x490x440 |
Empero Roll Top Kapak Chafing Dish JP.CHF.04 (JP.CHF.04) fiyatı; adet, teslimat ve proje kapsamına göre değişir. Güncel fiyat için ürünü sipariş listenize ekleyip teklif isteyebilir ya da 0312 385 98 72 numaralı telefondan Diktaş satış ekibini arayabilirsiniz.
Ürünün ölçü / kapasite bilgisi: 640×490×440 mm. Ayrıntılı ölçüler sayfadaki teknik özellikler tablosunda yer alıyor.
Empero marka yardımcı ekipmanlar ürünlerini, 1961’den beri Ankara Ostim’de hizmet veren Diktaş Endüstriyel Mutfak’tan temin edebilirsiniz. Adres: Ostim OSB 100.Yıl Bulvarı 1232.Cadde No:55 Yenimahalle / Ankara.
Benzer Ürünler
AtalayYardımcı Ekipmanlar
AtalayYardımcı Ekipmanlar
AtalayYardımcı Ekipmanlar
AtalayYardımcı Ekipmanlar