MeşaleIzgaralar
Antik Bakır İşlemeli Ocakbaşı Mangal
- Kod
- BAKIRMANGAL
- Özellik
- Ana gövde 1mm Dkp sac’dan imal edilmiştir
Fiyat ve stok bilgisi için bize ulaşın
Proje ve toplu alımlarda size özel teklif hazırlıyoruz. Kurulum ve servis dahil.
Teklif FormuRemta · REMTA R70CE(L)
Mangal lezzetini tezgah üstü bir cihazla sunmak isteyen et lokantaları, kebapçılar ve restoranlar için Remta R70CE(L) 70 cm Lav Taşlı Izgara Gazlı CE, 570x390 mm’lik pişirme alanıyla geniş bir lavtaşlı ızgara yüzeyi sunar. LPG veya doğalgazla çalışabilen bu endüstriyel lavtaşlı ızgara, kömür kullanmadan közlenmiş aroma verir.
Tam modülde iki bölgeli ısıtma sayesinde bir tarafta yüksek, diğer tarafta düşük ısıda pişirme yapılabilir. Izgaralar lav taşına yağ damlamayacak şekilde tasarlanmıştır, yağ kabı hareketli çekmece şeklindedir. Magnet emniyet ventilli, pilotlu musluklar ve brülör başına çakmak güvenlik sağlar. Toplam gaz gücü 5,8 kW; G20’de 0,61 m³/saat, G30’da 0,45 m³/saat harcama, 17 m³/saat havalandırma değeri vardır. 705x570x285 mm ölçüdeki cihaz 20 kg’dır.
Daha kompakt seçenek R50CE(L)’dir. Lavtaşlı gazlı ızgara fiyatları için Diktaş Ankara’dan teklif isteyin.
İlgili sayfalar: Endüstriyel Izgaralar · Remta ürünleri.
Remta R70CE(L) 70 cm Lav Taşlı Izgara Gazlı CE modelinde öne çıkan özellikler şunlardır: Remta 70 cm Lav Taşlı Izgara Gazlı CENOT: Videodaki ürün 50 cm'lik modeldir; LPG veya Doğalgaz ile çalışabilme özelliği; Magnet emniyet ventilli ve pilotlu musluklar; Tam modüllerde iki bölgeli ısıtma. Özelliklerin tamamı aşağıdaki listede yer alır.
Remta R70CE(L) 70 cm Lav Taşlı Izgara Gazlı CE teknik bilgileri — ürün ölçüleri: 705x570x285mmPişirme Yüzeyi Ölçüleri: 570x390 mm; ağırlık: 20 kg; toplam gaz gücü (qn): 5,8 kW; toplam harcama (v) g20 (doğalgaz): 0,61 m³/saat; toplam harcama (v) g30 (lpg-tüp): 0,45 m³/saat; havalandırma: 17 m³/saat. Yerleşim planı yapılırken ürünün dış ölçülerine ek olarak bağlantı ve servis boşlukları da hesaba katılmalıdır.
Lav taşlı ızgaralar kömür ateşine yakın bir lezzet verir. Plakalı ızgaralar ise hızlı ve kontrollü pişirme sağlar; oluklu plaka ürüne ızgara izi verir, düz plaka yumurta ve hamburger köftesi gibi ürünler için uygundur.
Ürün grubunun bütün modellerini ve seçim rehberini Endüstriyel Izgaralar sayfasında bulabilirsiniz.
Remta R70CE(L) 70 cm Lav Taşlı Izgara Gazlı CE için güncel fiyat ve stok bilgisini satış ekibimizden alabilirsiniz. Ürünü sipariş listenize ekleyip gönderebilir ya da 0312 385 98 72 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz; ürünü yerinde görmek için Ankara Ostim’deki mağazamıza bekleriz.
Aynı markanın diğer modelleri için Remta Izgaralar sayfasına, benzer ürün grupları için endüstriyel fırınlar ve endüstriyel ocaklar ve yer ocakları sayfalarına, grubun tamamı için pişirme ekipmanları kategorisine bakabilirsiniz.
| Ürün Ölçüleri | 705x570x285mmPişirme Yüzeyi Ölçüleri: 570x390 mm |
| Ağırlık | 20 kg |
| Toplam Gaz Gücü (QN) | 5,8 kW |
| Toplam Harcama (V) G20 (Doğalgaz) | 0,61 m³/saat |
| Toplam Harcama (V) G30 (LPG-Tüp) | 0,45 m³/saat |
| Havalandırma | 17 m³/saat |
| Doğalgaz Çalışma Basıncı | 20mbar |
| LPG(Tüp) Çalışma Basıncı | 30-50 mbar |
Remta R70CE(L) 70 cm Lav Taşlı Izgara Gazlı CE (REMTA R70CE(L)) fiyatı; adet, teslimat ve proje kapsamına göre değişir. Güncel fiyat için ürünü sipariş listenize ekleyip teklif isteyebilir ya da 0312 385 98 72 numaralı telefondan Diktaş satış ekibini arayabilirsiniz.
Bu ürünün 7 farklı model seçeneği var; her modelin kodu ve ölçüsü sayfadaki teknik özellikler tablosunda yer alıyor.
Remta marka ızgaralar ürünlerini, 1961’den beri Ankara Ostim’de hizmet veren Diktaş Endüstriyel Mutfak’tan temin edebilirsiniz. Adres: Ostim OSB 100.Yıl Bulvarı 1232.Cadde No:55 Yenimahalle / Ankara.
Benzer Ürünler
MeşaleIzgaralar
MeşaleIzgaralar
AtalayIzgaralar
AtalayIzgaralar